Preview Mode Links will not work in preview mode

Kärlek & Europa

May 29, 2022

Är allt verkligen tillåtet i krig och kärlek? Är total ödeläggelse verkligen den bästa strategin för ett fungerande samboskap? Erik försöker använda Machiavelli som relationscoach, med varierande framgång. 


May 23, 2022

Varför är spam alltid så uppenbart spam? Johan letar igenom sin spam-korg på jakt efter den man som avsändarna tror han är. Erik letar i sin egen spam och finner den naiva kärleken.


May 16, 2022

Johans berusningsexposé har nått drogen som är mer beroendeframkallande än heroein - tobak. Kärlek och Europa utforskar nikotinets historia och oväntade fördelar i ett avsnitt som absolut inte är sponsrat av tobaksindustrin. 


May 9, 2022

Kärlek & Europa öppnar en relationsakut och analyserar ofrivilliga frågeställare från Reddit. Ska man hålla med sin tjej trots att hon har fel? Varför slutar alla mina relationer med otrohet? Måste jag stå ut med att bli dåligt behandlad för att det beror på trauma i barndomen? Svar utlovas. 


May 2, 2022

Vad är dekadens? Hur är man dekadent? Varför är man dekadent? Erik nystar i dekadensens historia och följer trådarna hela vägen till Birgitta Stenberg och Kärlek i Europa.