Preview Mode Links will not work in preview mode

Kärlek & Europa

Oct 31, 2022

Går det att förklara Tidöavtalet med hjälp av RuPauls Dragrace, Apelsinmannen och David Bowie? Johan gör ett tappert försök. Dessutom, mer tandläkarberättelser. 


Oct 24, 2022

Premiär för Kärlek & Europas Proust-salong. Vi avhandlar sofistikerade ämnen som fölrälskelsens drivkrafter, människans vilja och otydbarhet, Eriks pendling mellan woke och wack, Johans magisteruppsats samt tandläkarbesök, vikbara telefoner och det politiska läget i största allmänhet. 


Oct 17, 2022

Följ med oss på en sexualpolitisk resa tillbaka till den så kallade Kejneaffären på 50-talet, på tiden då Statsmissionen kallades Bögmissionen och paranoida pastorer hetsade upp sig över cruisingen i Kungsan, på fler än ett sätt. Grändgubbar, inte-bög-läkarintyg, kvicksilverapelsiner, busringningar...


Oct 10, 2022

Erik undersöker teorin om "low libido partners" som florerar bland bittra sexhavare på internet. Har ropen från de döda sovrummen någon tyngd, eller är det snarare en sorts sex-konspirationsteori? Kommer nästa terrordåd att utföras av en så kallad "high libido person"?


Oct 3, 2022

Hur ska det gå nu när kulturkommunisterna inte längre beskyddar oss från förgyllda Avicii-statyer? Johan har läst Julian Stalabrass korta introduktion till samtida konst för att kunna störa sig på densamma utan att låta som en Sverigedemokrat.