Preview Mode Links will not work in preview mode

Kärlek & Europa

Aug 7, 2022

Esoteric boy summer fortsätter! Johan bjuder på en odyssé mellan olika andliga rörelser han fått i sitt facebookflöde och de vagt tveksamma känslor dessa ger honom. Finns det viktiga skillnader mellan att rensa kroppen genom att dra trådar i svalget och att tro att man tillhör överlevare från ett sjunket...


Aug 1, 2022

Kärlek och Europas stora anima-avsnitt. Självmordet som återförening med den stora modern, den dödliga sirensången i There Is a Light That Never Goes Out, intellektuella killar utan fallos, hora/madonna-komplexet, läskiga jungianska tanter, och mycket mer. Sist men inte minst, konkreta förslag på hur du kan...


Jul 25, 2022

Är läsning ett särintresse för kulturella übermenschen? Erik menar att litteraturnördar borde släppa sitt överhöghetskomplex och spela lite TV-spel. Kanske kan Victor Malm, om han verkligen anstränger sig, plocka upp playstationkontrollen 15 minuter om dagen? 


Jul 16, 2022

Johan har motvilligt tagit sig an Naked Attraction Sverige och försöker  reda ut vad som egentligen är problemet med programmet - med hjälp av en grund förståelse av Gilles Deleuzes analys av "På spaning efter den tid som flytt."


Jul 11, 2022

Johan inspireras av värmeböljan som plågade Stockholm under tiden för inspelningen och funderar på samhällets undergång apropå Jared Diamonds bok Undergång. Kanske orkar vi rädda klimatet om det innebär att man får sova ordentligt på natten?