Preview Mode Links will not work in preview mode

Kärlek & Europa

Dec 20, 2021

Erik djupanalyserar Kate Bush-låten Cloudbusting och spårar kärleken som katalysator för de djupa övertygelserna. Johan har slängt ihop en trött spaning om att kapitalismen förstör vårt sökande efter det äkta, men i förbifarten ges goda argument för att Timbro borde producera SVT:s julkalender nästa år.


Dec 5, 2021

De fejkade orgasmerna ligger under Johans lupp. Hur fejkade är de egentligen, och är det fel att fejka? Erik skulle prata om konst men hamnar istället i en tirad om hur radiotjänst avskaffats på grund av panopticons uppföljare - synopticon. Temat för Månadens Parfym är mysk.


Nov 22, 2021

Erik tar nya tag med den toxiska femininiteten, kvinnlig objektifiering av män och heterosexualitetens brinnande helvete i största allmänhet. Johan har gått ned sig i Palmemordet efter en ny TV-serie och frågar sig om det ens vore möjligt att döda Mofasa idag.


Nov 8, 2021

Johan har läst Nora Roberts för att få reda på vad romantik egentligen är men upptäckte vad romantik en gång var. Erik förklarar varför man blir så less på fotografiska museet genom att spela ut Birgitta Trotzigs ord om "den dokumentära stilen" mot autofiktion.


Oct 25, 2021

Erik lanserar sig som "relationship artist" och diskuterar toxisk femininitet med hjälp av feminismens stora namn. Johan använder sig av bränslekrisen i Tyskland kring 1950 för prata om förlåtelse, och hittar på vägen relationstips i Larry Mays filosofi kring internationell rätt efter krigsslutet.